top of page
Vacature winkelverantwoordelijke

Naar het voorbeeld van New Forest Farms en Les Compagnons de la Terre, wil coöperatief boslandbouwbedrijf Pomona Puur Natuur een duurzame manier van voedselproductie opzetten met in een herstellend landbouwsysteem (met oa. agroforestry en voedselbossen). Momenteel werkt de cvba aan de uitbouw van de biologische en ecologische boerderij en dit samen verschillende landbouwers. Tegen eind 2021 wil Pomona Puur Natuur cvba minstens 75 gezinnen betrekken die mee in het verhaal stappen. Die gezinnen investeren ook mee in de coöperatieve boerderij.

Coöperatief boslandbouwbedrijf Pomona Puur Natuur zoekt een winkelverantwoordelijke om leiding te nemen in de uitbouw en verdere ontwikkeling van de biowinkel verbonden aan het landbouwbedrijf te Melsele.

Ben jij op zoek naar een uitdagende job in de biologische landbouw? Heb jij ambitie om een hoevewinkel verbonden aan een landbouwbedrijf mee vorm te geven samen met consumenten in een coöperatief landbouwbedrijf? Ben je net zoals Pomona Puur Natuur cvba enthousiast over agro-ecologie, agroforestry en innovatie? Heb je de nodige bagage om dit technisch mee uit te werken of de onwrikbare goesting om die expertise te verwerven? Woon je in het Waasland of wil je er komen wonen? Meer weten? www.pomonapuurnatuur.be of https://www.facebook.com/pomonapuurnatuur

Onze verwachtingen

 • Een hart voor agro-ecologische landbouw

 • Een passie voor groenten en fruit van eigen bodem

 • Economisch inzicht en ambitie om de winkel verder uit te bouwen

 • Kan zelfstandig en planmatig werken

 • Communicatief en vriendelijk in de omgang

 • Klantgericht

 • Flexibel

 • Oog voor detail

 • Administratieve vaardigheden

 • Beschikbaar voor weekendwerk

 • Bij voorkeur wonen in regio Waasland of hier op korte termijn willen wonen

Ons aanbod

 

Pomona Puur Natuur cvba is een coöperatief boslandbouwbedrijf in het Waasland en voor de uitbouw en verdere ontwikkeling van de hoevewinkel zoeken we een winkelverantwoordelijke.
Als winkelverantwoordelijke word je werkende coöperant (en aandeelhouder) van de cvba in een zelfstandige of werknemersstatuut. Pomona Puur Natuur cvba streeft naar een eerlijke vergoeding voor alle medewerkers en werkende vennoten. Daarom wordt deze vergoeding in onderling overleg wordt afgesproken.
Deze functie kan deeltijds worden ingevuld, maar afhankelijk van de openingsuren van de hoevewinkel zal mogelijk een voltijdse functie noodzakelijk zijn.

Interesse?

Stuur een e-mail naar Tim De Roeck, voorzitter van Pomona Puur Natuur cvba voor zondag 17 april 2022 met jouw motivatie en cv. Sturen naar tim@pomonapuurnatuur.be. Bel voor meer informatie naar 0485 94 96 34.

Boslandbouw?: Welcome
2021-PUUR24_edited.jpg
bottom of page